ZOHO

Κατηγορία Blog

"Stream" τα Zoho Μails σας!
Ξεχάστε τα μακριά και δυσκίνητα emails. Αναβαθμίστε τον τρόπο επικοινωνίας στην ομάδα σας. Καλωσορίστε τις συζητήσεις! Λιγότερα email και περισσότερες συνομιλίες!
Ψηφιακή Υπογραφή στον τομέα της Υγείας
Ο ρόλος των ψηφιακών υπογραφών στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης.
Ψηφιακή VS Παραδοσιακή Υπογραφή
Σήμερα, θα προχωρήσουμε σε μια άμεση σύγκριση μεταξύ της ψηφιακής και της παραδοσιακής υπογραφής, αναδεικνύοντας τους λόγους για τους οποίους η ψηφιακή υπογραφή υπερτερεί της παραδοσιακής.
ZOHO Campaigns: Γιατί πρέπει να βελτιστοποιήσετε τα email σας; (optimize your emails)
Ίσως έχετε αφιερώσει ατελείωτες ώρες στον σχεδιασμό του τέλειου ενημερωτικού δελτίου. Αλλά τι γίνεται αν οι συνδρομητές σας δεν το βλέπουν όπως το φανταστήκατε; Είναι σημαντικό να δοκιμάζετε και να βελτιστοποιείτε τα email σας πριν τα στείλετε έτσι ώστε εξασφαλίζετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ενσωμάτωση του Zoho Sign με το Zoho CRM
Το Zoho Sign μπορεί να ενσωματωθεί με το Zoho CRM, έτσι ώστε να μπορείτε να στέλνετε έγγραφα που απαιτούνται για την υπογραφή σε οποιαδήποτε επαφή που είναι αποθηκευμένη στο CRM σας απευθείας από το CRM σας.
ZOHO Survey: Δημιουργία Ερευνών
Δημιουργήστε την έρευνά σας μέσα σε λίγα λεπτά. Προσεγγίστε το κοινό σας από κάθε συσκευή. Δείτε τα αποτελέσματα σε γραφικά και σε πραγματικό χρόνο.
ZOHO Bookings: Προγραμματισμός Ραντεβού Online
Με το Zoho Bookings αφήστε τους πελάτες σας να προγραμματίσουν το ραντεβού σας σύμφωνα με τη διαθεσιμότητά σας.
ZOHO CRM: Cadences
Το εργαλείο Cadences στο Zoho CRM αυτοματοποιεί και βελτιστοποιεί τις διαδικασίες παρακολούθησης πελατών, διευκολύνοντας την επικοινωνία με τους πελάτες σε κάθε στάδιο της αλληλεπίδρασης.
ZOHO Ulaa: Το πιο ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης

Θα αφήνατε άλλες εταιρείες να παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας στην πραγματική ζωή; Γιατί να αφήνετε το διαδίκτυο; Με αποκλεισμένη παρακολούθηση, μηδενική παρακολούθηση προγράμματος περιήγησης και αποκλεισμό διαφημίσεων πολλαπλών επιπέδων, το πρόγραμμα περιήγησης Ulaa σας προστατεύει από την κατ...

ZOHO Campaigns: Η Καθοριστική Σημασία του Σχεδιασμού στις Καμπάνιες Μάρκετινγκ
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι κάνει μια καμπάνια μάρκετινγκ μέσω email επιτυχημένη; Ποιοτικό περιεχόμενο, υψηλή δυνατότητα παράδοσης email, καλά τμηματοποιημένη λίστα, πρότυπο απόκρισης - όλα αυτά είναι σημαντικά, αλλά η καμπάνια σας δεν θα πετύχει αν αγνοήσετε το σχεδιασμό του email.