Εφαρμογές ZOHO

ZOHO Application Logos
We are proud ZOHO authorized Partners
ZOHO Products - The Mission

Εστιάζουμε στην ουσία

Η Zoho δεσμεύεται να αξιοποιεί τα χρήματά σας με σοφία. Επενδύει περισσότερο στην εξέλιξη προϊόντων και την εξυπηρέτηση πελατών παρά στις πωλήσεις και το marketing. 

"Ήταν πάντα παράδοξο για εμάς να χρεώνουμε παραπάνω τον πελάτη για να του πουλήσουμε περισσότερα. Κρατώντας το κόστος προσέλκυσης πελατών χαμηλά, διατηρούμε τις τιμές μας ελκυστικές προσφέροντας έτσι την εξοικονόμηση στους χρήστες μας."

​Η Zoho είναι πάντα προσεκτική στην προσέγγιση πωλήσεων, έτσι δεν πιέζει τους ανθρώπους της να σου πουλήσουν. Δεν θα προσπαθεί να σου πουλήσει αδιάκοπα νέα προϊόντα και υπηρεσίες ή να εξαγοράσει την αφοσίωσή σου με πολυετή συμβόλαια. Αυτό επιβεβαιώνεται από την τεράστια ανάπτυξή της σε σχέση με τον ανταγωνισμό και το ότι  αυτό το μοντέλο δουλειάς αποδίδει και λειτουργεί αποτελεσματικά.
Αναλύουμε και σχεδιάζουμε

Πριν προτείνουμε την σωστή λύση, αναλύουμε μαζί σας τι ακριβώς θα θέλατε να πετύχετε. Σας εξηγούμε τις δυνατότητες που έχετε και καταγράφουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε μαζί σας.

Εκπαιδεύουμε και επιδεικνύουμε

Με την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης σας εκπαιδεύουμε ώστε να πετύχετε τα μέγιστα οφέλη αλλά και να έχετε ανεξαρτησία και αυτοτέλεια. Σας παρουσιάζουμε όλες τις δυνατότητες των εφαρμογών σας για να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία.

Εφαρμόζουμε και δοκιμάζουμε

Αρχίζοντας την δημιουργία του δικού σας συστήματος, ακολουθούμε τις οδηγίες σας και σας συμβουλευόμαστε σε κάθε φάση.  Δοκιμάζουμε όλες τις διαδικασίες και τους αυτοματισμούς ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Υποστηρίζουμε και προσαρμόζουμε

Μετά την έναρξη της χρήσης των παραμετροποιημένων εφαρμογών σας, μας έχετε πάντα στο πλευρό σας για κάθε πρόβλημα ή αλλαγή. Προσαρμόζουμε το σύστημα σε όποια αλλαγή χρειάζεστε και έτσι έχετε πάντα ένα πλήρες σύστημα για κάθε διαδικασία της δουλειάς.

ZOHO CRM - Logo

ZOHO CRM

Χρησιμοποιήστε ένα μοναδικό και βραβευμένο CRM για να αυξήσετε πωλήσεις και να αποκτήσετε έλεγχο της δουλειάς σας με ελάχιστο κόστος.
ZOHO CRM PLUS - Logo

ZOHO CRM PLUS

Ενιαία πλατφόρμα που περιέχει το Zoho CRM αλλά και άλλες 7 εφαρμογές για Marketing, Analytics και AI.

ZOHO ONE - Logo

ZOHO ONE

Η απόλυτη πλατφόρμα που ενσωματώνει περισσότερες από 40 εφαρμογές για κάθε ανάγκη. Εύκολη παραμετροποίηση και επικοινωνία μεταξύ των εφαρμογών.

ZOHO Finance Plus - Logo
Finance Plus
ZOHO Workplace - Logo
Workplace
ZOHO People Plus - Logo
People Plus
ZOHO Marketing Plus - Logo
Marketing Plus
ZOHO Creator Plus - Logo
Creator Plus
ZOHO Remotely - Logo
Remotely

Εκσυγχρονίστε την επιχείρησή σας με ελάχιστο κόστος και το ZOHO Bigin

ZOHO Bigin

Τεράστιες δυνατότητες

Οι δυνατότητες του CRM Zoho Bigin είναι ασύγκριτες ενώ ή ευκολία χειρισμού του μοναδική. Αποκτήστε αυτό το εργαλείο αύξησης του τζίρου σας που είναι ειδικά σχεδιασμένο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κάντε τον ψηφιακό μετασχηματισμό πραγματικότητα.

Συνδεσιμότητα και ευελιξία

Συνδέεται εύκολα με εφαρμογές που ήδη χρησιμοποιείτε όπως Gmail, Outlook, Yahoo κλπ και έτσι δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα πάντα στον τρόπο δουλειάς σας.

Απίστευτα μικρό κόστος

Κοστίζει λιγότερο από 0,30€ την μέρα και σας προσφέρει όλη την λειτουργικότητα και τα οφέλη ενός σύγχρονου συστήματος πωλήσεων.