Σας καλωσορίζουμε στην Iwant2help!

Τι κάνουμε ​και που ​διαφέρουμε

Είμαστε πωλητές για περισσότερα από 35 χρόνια, αγαπάμε τις πωλήσεις πάντα και ξέρουμε την σημασία τους όταν γίνονται σωστά.

"Πιστεύουμε πως η πώληση είναι μια αληθινά πολύτιμη υπηρεσία στο κοινωνικό σύνολο όταν γίνεται με τον σωστό τρόπο. Επίσης έχει αποδειχθεί πως δεν πρόκειται για κάποιο έμφυτο ταλέντο αλλά για έναν συνδυασμό γνώσεων, μεθόδων και σωστής νοοτροπίας. Έτσι τα κατάφεραν όλοι όσοι έχουν διακριθεί και έτσι μπορεί να τα καταφέρει και όποιος/α άλλος/η προσπαθεί. Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε όσους το θέλουν πολύ και να τους δείξουμε την συνταγή της επιτυχίας. Το πάθος μας είναι να βοηθάμε όσους θέλουν να πετύχουν και να χαιρόμαστε με την χαρά τους.

Αυτό το κατορθώνουμε με τρείς τρόπους. Την εκπαίδευση για τις μεθόδους πωλήσεων, την οργάνωση με την υιοθέτηση σύγχρονων συστημάτων software και την ενδυνάμωση με το sales & business coaching. Έτσι μπορούμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη παλέτα εργαλείων σε κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία. 


Ο συνδυασμός της εμπειρίας μας και των γνώσεων που προσφέρουμε είναι η εγγύηση για να πετύχετε και εσείς.

Το όραμα και η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να υποστηρίζουμε κάθε μορφής επιχείρηση να αναπτύξει με ηθικό τρόπο τις πωλήσεις της και να υπηρετήσει έτσι σωστά τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου. Επίσης να βοηθήσουμε να αναπτυχθούν αληθινοί πωλητές που νοιάζονται για τις πραγματικές επιθυμίες των πελατών τους προσφέροντας τους τις κατάλληλες λύσεις.

Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα κουλτούρα πωλήσεων. Μια νοοτροπία που υπαγορεύει πως η πώληση είναι συνώνυμη της υπηρεσίας στο κοινωνικό σύνολο. Να βοηθήσουμε ανθρώπους που προσπαθούν να στηρίξουν την επιχείρηση και την καριέρα τους κάνοντας τους να νιώσουν πως δεν είναι μόνοι σε αυτόν τον αγώνα.

Η νοοτροπία μας

Είναι το πιο δύσκολο πράγμα να πείσεις πως αυτό που πραγματικά θέλεις είναι κάθε τι που κάνεις να δώσει αληθινά αποτελέσματα στον πελάτη σου. Ακόμα πιο δύσκολο είναι να πείσεις πως είσαι έτοιμος να βοηθήσεις ακόμα και αυτούς που δεν έχουν οικονομικές δυνατότητες. Το καλύτερο είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας όποιο και να είναι το πρόβλημά σας και να το συζητήσουμε. Θα βρείτε σε εμάς την κατανόηση που θέλετε και την πρόθεση να σας εξηγήσουμε τα πάντα με ειλικρίνεια και να δώσουμε την καλύτερη λύση.

40+

Εμπειρίας

150+

Πελάτες

300+

Projects

500+

Εκπαιδεύσεις

850+

Εκπαιδευμένοι Πωλητές

Η ομάδα μας

Thomas Slamaris - Photo

Θωμάς Σλάμαρης

Angie Chroni - Photo

Άντζυ Χρόνη

COO - Web Marketing Consultant
Sites-Commerce-Desk Expert
Gabriel - photo

Γκάμπριελ Χατίγια

Assistant Developer 

Αυξήστε τις πωλήσεις και μειώστε το χρόνο των καθημερινών διεργασιών.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα μας μέσω email.