• ZOHO CRM

    Το καλύτερο σύστημα CRM για να οργανώσετε τις πωλήσεις σας

    Περισσότερα από 50 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο το επέλεξαν για να βελτιώσουν τις πωλήσεις τους και την πιστότητα των πελατών τους.
    ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυξήστε τις πωλήσεις και την ικανοποίηση ​των πελατών σας ​με το Zoho CRM

Στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού (digital transformation) κάθε επιχείρηση και επαγγελματίας πρέπει να προσαρμοστεί στις νέες ανάγκες. Με την πλατφόρμα Zoho έχετε την ευκαιρία να πολλαπλασιάσετε την δουλειά σας με πολύ οικονομικό τρόπο. Αρκεί να μας ζητήσετε μια συνάντηση και θα σας εξηγήσουμε πόσα και πως μπορείτε να επιτύχετε.

Είμαστε εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της Zoho Corp. από το 2015 και αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε στην αύξηση των πωλήσεων σας αλλά και στην οργάνωση της δουλειάς σας.

ZOHO Authorized Partner - Logo
ZOHO CRM - Sales Organization

Zoho CRM για επιδόσεις και οργάνωση πωλήσεων

Αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες πώλησης, marketing και service που σας τρώνε πολύτιμο χρόνο. Εστιάστε περισσότερο πάνω στην εξεύρεση πελατών και την αξιοποίηση του πελατολογίου σας. Δημιουργήστε μηχανισμούς που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τον χρόνο εισαγωγής δεδομένων, μειώστε τα λάθη και επιταχύνετε τις διαδικασίες. 

Διαχείριση υποψηφίων πελατών

Καταγράψτε υπ. πελάτες σας από όλες τις πηγές. Αυτοματοποιήστε την αξιολόγηση των πελατών. Εντοπίστε τους πιο πιθανούς και επικοινωνήστε μαζί τους με τρόπο που σας προσδίδει κύρος.

Παρακολούθηση νέων πωλήσεων

Κλείστε περισσότερες δουλειές σε λιγότερο χρόνο. Παρακολουθήστε σε ποια φάση είναι οι δουλειές που επιδιώκετε και αδράξτε κάθε ευκαιρία στην κατάλληλη στιγμή. 

Διαχείριση πελατολογίου

Δείτε σε πραγματικό χρόνο αναφορές για το πελατολόγιό σας, συνδεθείτε μαζί τους μέσω πολλαπλών καναλιών (email, social media, τηλέφωνο κλπ) και χτίστε δυνατές σχέσεις. 

Οργανώστε παρουσιάσεις πωλήσεων και συναντήσεις

Ορίστε παρουσιάσεις και διαδικτυακές συναντήσεις μέσα από το CRM. Οργανώστε webinars, μετατρέψτε τους συμμετέχοντες σε υπ. πελάτες και δείτε πλήρεις αναφορές των webinars, όλα μέσα από το CRM σας. 

Ασφάλεια δεδομένων και συμμόρφωση

Ασφαλίστε τα δεδομένα σας με τα πιο προηγμένα πρωτόκολλα ασφαλείας. Προστατέψτε τα στοιχεία των πελατών σας με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και με συμμόρφωση με τους κανονισμούς GDPR. 

Υποστηρίξτε αποτελεσματικά την δική σας ομάδα πωλήσεων

Με ενσωματωμένο mobile application οι συνεργάτες πωλήσεων έχουν όλα τα στοιχεία διαθέσιμα παντού.  Κρατήστε την ομάδα ενημερωμένη ακόμα και αν είναι στο δρόμο.

ZOHO CRM - Logo

ZOHO CRM

Ο χρυσός κανόνας για τις τέλειες σχέσεις με τους πελάτες σας

Το Zoho CRM υποστηρίζει το παγκόσμιο δίκτυο περισσοτέρων από 250.000 επιχειρήσεων σε 180 χώρες ώστε να δημιουργούν περισσότερους υποψήφιους πελάτες, να συνδέονται μαζί τους και να αυξάνουν τα έσοδά τους. Αναπτύξτε τη δουλειά σας με τον χρυσό κανόνα του λογισμικού customer relationship management.


ZOHO CRM Plus - Logo

ZOHO CRM PLUS

Οι πελάτες σας δικαιούνται μια καλύτερη εμπειρία

Το Zoho CRM Plus είναι μια πλατφόρμα εφαρμογών για καλύτερη εμπειρία των πελάτων σας. Βοηθά να προσφέρετε εξαιρετικές υπηρεσίες σε όλους και κατά τη διάρκεια όλων των φάσεων εξυπηρέτησης μετατρέποντας τους σε διαφημιστές σας. 
ZOHO ONE - Logo

ZOHO ONE

Από σκόρπιες εφαρμογές σε ολοκληρωμένο σύστημα 

Το Zoho One σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα για μεταφέρετε τις διασκορπισμένες λειτουργίες της επιχείρησης σας σε ένα συνδεδεμένο και ευέλικτο σύστημα. Αυξήστε την παραγωγικότητα όλων των διαδικασιών, προσφέρετε καλύτερες εμπειρίες στους πελάτες και πολλά περισσότερα με μια κίνηση!


Μαθαίνουμε και εμείς διαρκώς....

Με τον ρυθμό που τρέχει η τεχνολογία πρέπει συνεχώς να μαθαίνουμε νέα πράγματα για να μπορούμε να σας υποστηρίξουμε

Zoho CRM training

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Στρατηγική

Σχεδιάζουμε μαζί σας το CRM στις δικές σας ανάγκες. Αυτό το στάδιο είναι πολύ βασικό για την αποτελεσματική αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του. Οι διαδικασίες κάθε επιχείρησης είναι διαφορετικές και το σύστημα πρέπει να είναι προσαρμοσμένο ακριβώς σε αυτές

Παραμετροποίηση

Μετά τον σχεδιασμό αρχίζει η φάση της υλοποίησης. Χρειάζονται αλλαγές, δημιουργία αυτοματισμών για την εξοικονόμηση χρόνου, δημιουργία ειδικών αναφορών και σύνδεση του συστήματος με άλλες εφαρμογές που ήδη χρησιμοποιούνται..

Εκπαίδευση

Μπορεί το Zoho CRM να είναι πολύ φιλικό προς τον χρήστη συστήματα αλλά και πάλι χρειάζεται εκπαίδευση. Εμείς αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση των χρηστών όχι μόνο για την καθημερινή χρήση αλλά και για τις αλλαγές ώστε η επιχείρηση να είναι ανεξάρτητη ακόμα και από εμάς.

Υποστήριξη

Είτε έχετε ήδη ένα Zoho CRM που χρησιμοποιείτε , είτε σκέφτεστε να δημιουργήσετε ένα νέο , εμείς αναλαμβάνουμε την υποστήριξη, την εξέλιξη και την βελτίωσή του ώστε να σας εξυπηρετεί όπως ακριβώς θέλετε. Έτσι μπορείτε απροβλημάτιστα να ασχοληθείτε με τους στόχους σας.

Μερικά ενδεικτικά παραδείγματα εφαρμογής CRM

CRM για eshop

Τι θα πετύχω για το e-shop μου με την χρήση του Zoho CRM;

Ειδικά για τα e-shop ο πελάτης περιμένει την καλύτερη εξυπηρέτηση και την άριστη επικοινωνία για να δείξει εμπιστοσύνη. Άρα κάθε εμπειρία του είναι σημαντική και χρειάζεται υπευθυνότητα και καλή οργάνωση. 

Με την υιοθέτηση του Zoho CRM στο eshop σας (το οποίο συνδέεται με εφαρμογές όπως Shopify, WooCommerce κ.α.) μερικά από τα  πλεονεκτήματα που θα πετύχετε είναι τα εξής :

1. Αυτοματοποίηση διαδικασιών που σας τρώνε χρόνο

2. Καλύτερη και αυτόματη εξυπηρέτηση των πελατών με προγραμματισμένα email

3. Πλήρη έλεγχο της δουλειάς σας για παραγγελίες, πελάτες, αποθήκη κλπ

4. Καλύτερη επικοινωνία και μείωση λαθών με στελέχη χρησιμοποιώντας ενιαίο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών

5. Αύξηση των πωλήσεων με καλύτερο marketing στο πελατολόγιο σας και διαδικασίες αυτόματου cross selling

CRM για ξενοδοχεία & τουριστικά καταλύματα

Τι μπορεί να πετύχει ένα ξενοδοχείο/τουριστικό συγκρότημα με το Zoho CRM; 

Ένα ξενοδοχείο ή μια μονάδα τουριστικών καταλυμάτων που θέλει να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες θα πρέπει και να μπορεί να καταγράφει τις ανάγκες των πελατών ή τις ιδιαιτερότητες τους. Μερικά παραδείγματα ωφελειών που προκύπτουν είναι:

1. Η οργάνωση των καρτελών πελατών με όλα τα στοιχεία τους αλλά και θέματα προτιμήσεων όπως αλλεργίες, ειδικές απαιτήσεις αλλά και ενδιαφέροντα

2. Δημιουργήστε επιπλέον υπηρεσίες (μεταφορές, εκδρομές, δραστηριότητες κλπ) και οργανώστε τες σωστά

3. Προσφέρετε εξειδικευμένη και προσωποποιημένη ενημέρωση αλλά με αυτόματο τρόπο για να κερδίσετε χρόνο και λάθη

4. Συντονίστε αρμονικά τους συνεργάτες σας ώστε να γνωρίζουν αυτοί που πρέπει τους πελάτες σας καλύτερα.

5. Αναπτύξτε το cross selling και το upselling προσφέροντας υπηρεσίες και ειδικά πακέτα σε repeaters ώστε αυξήσετε τα έσοδά σας και την πληρότητά σας

6. Ανεβάστε το brand σε άλλο επίπεδο στη συνείδηση των επισκεπτών σας και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό.

CRM σε ασφαλιστικά πρακτορεία/υποκαταστήματα

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα ενός ασφαλιστικού γραφείου με το Zoho CRM

Οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες είναι ένας τομέας στον οποίο ένα CRM δίνει καταπληκτικά οφέλη. Θέματα όπως εξεύρεση & εξυπηρέτηση πελατών, ανάπτυξη ομάδας & εξεύρεση συνεργατών και πολλά άλλα μπορούν να αναπτυχθούν . Δείτε μερικά οφέλη:

1. Ανάπτυξη της εξεύρεσης πελατών με σύγχρονες αυτοματοποιημένες μεθόδους

2. Σύνδεση με την ιστοσελίδα για καταγραφή όλων των υποψηφίων πελατών που την επισκέπτονται

3. Αυτόματη καταγραφή των τηλεφωνικών πωλήσεων και παρακολούθηση τους εύκολα

4. Εξοικονόμηση χρόνου αφού όλα τα στοιχεία πελατών ( συμβόλαια, αιτήσεις, αποζημιώσεις κλπ) είναι ενοποιημένα και άμεσα προσβάσιμα.

5. Χρήση του CRM από οποιονδήποτε συνεργάτη της ομάδας με απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων των πελατών του και με αποκλειστική πρόσβαση μόνο στο πελατολόγιό του.

6. Εύκολη και άμεση επικοινωνία με κάθε συνεργάτη για οποιοδήποτε θέμα των πελατών του

7. Καταγραφή όλων των δραστηριοτήτων και ευκολία στην υποστήριξή του συνεργάτη σε κάθε πρόβλημα

8. Στατιστικά στοιχεία που εκδίδονται αυτόματα , χωρίς χάσιμο χρόνου και δημιουργία excel όπως παλιά.

και πάρα πολλά άλλα οφέλη.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ