Digital Transformation

Digital Transformation

Ζούμε σε έναν κόσμο που αλλάζει πολύ γρήγορα. Κάθε επιχείρηση η επαγγελματίας που δεν προσαρμόζετε στις ανάγκες των πελατών και της αγοράς, θα τεθεί αργά ή γρήγορα εκτός αυτής. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, όσο το δυνατόν περισσοτέρων λειτουργιών της επιχείρησης, είναι πλέον αναγκαίος αλλά και χρήσιμος. Λειτουργίες όπως το marketing, οι πωλήσεις, η οικονομική διαχείριση, η διεύθυνση προσωπικού, η εξυπηρέτηση πελατών κ.α. μπορούν να αυτοματοποιηθούν και να οργανωθούν καλύτερα πλέον. 

Το πρόβλημα ήταν πως τα εργαλεία και η μέθοδος για τον ψηφιακό μετασχηματισμό είναι συνήθως κοστοβόρα και περίπλοκα, αλλά όχι πια. Το iwant2help training μπορεί να προσφέρει εύκολους και οικονομικούς τρόπους για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση ώστε να οργανωθεί με τρόπο που ακόμα και μεγάλες επιχειρήσεις δεν διαθέτουν. Με την υποστήριξη της Zoho παρέχουμε μοντέρνα εργαλεία για digital transformation με ελάχιστο κόστος , τα οποία προσφέρουν μείωση του χρόνου διαδικασιών, απόλυτο έλεγχο της δουλειάς αλλά και τέλεια πληροφόρηση για την λήψη αποφάσεων στην διοίκηση.

Τα οφέλη για εσάς

Digital  Transformation - Bigger Profit

Μεγαλύτερα κέρδη

Μέσα από τα σύγχρονα εργαλεία ανακαλύπτουμε νέους τρόπους πωλήσεων (π.χ. eshop, social media κλπ) και αυξάνουμε τις πωλήσεις αλλά και την αναγνωρισιμότητα κάθε brand. Επίσης μπορούμε να υποστηρίξουμε τις πωλήσεις και τους πελάτες καλύτερα αξιοποιώντας κανάλια επικοινωνίας (π.χ. chat, social, email) αλλά και να δώσουμε πληροφόρηση εύκολα και γρήγορα σε κάθε manager πωλητών.

Περισσότερος διαθέσιμος χρόνος

Το digital transformation μας προσφέρει την δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μιας επιχείρησης όπου και να βρισκόμαστε. Ακόμα πολλές λειτουργίες και διαδικασίες μπορούν να αυτοματοποιηθούν ώστε να γλυτώσουμε χρόνο από συνεργάτες και υπαλλήλους που μπορούν να κατευθύνουν τις ενέργειές τους σε άλλους τομείς.

Digital Transformation - Save Time
Digital Transformation - Better Decisions

Μείωση του άγχους στη λήψη αποφάσεων

Για να λάβει κάθε επιχειρηματίας αποφάσεις θα πρέπει να ξέρει κάποια στοιχεία. Για να συγκεντρώσει στοιχεία χρειάζεται χρόνο που δεν έχει συνήθως. Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό δεν χρειάζεται να αφιερώσει ούτε ένα λεπτό. Τα στοιχεία που χρειάζεται είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή του ώστε να έχει έλεγχο αλλά και ενημέρωση για τα πάντα. Τέλος τα υπολογιστικά φύλλα και τα copy/paste και οι ατελείωτοι φάκελοι με στοιχεία. Τώρα μπορεί με την μέγιστη ασφάλεια να έχει έτοιμα , αυτόματα, έγκυρα και κυρίως προσβάσιμα όπου και να είναι, όλα τα στοιχεία για να πάρει αποφάσεις και να μειώσει το άγχος του.

Εξοικονόμηση εξόδων

Όσοι έχουν προσπαθήσει να εκσυγχρονίσουν τις λειτουργίες τους και δοκίμασαν διάφορα software ξέρουν πως χρειάζεται να πληρώνουν διάφορες συνδρομές κάθε έτος. Πρέπει να πληρώνουν για Office suite, domain, site hosting, email hosting, Social media marketing, analytics, e-shop, mail marketing tools, survey tools κλπ.  Αυτά όλα τελειώνουν με το Zoho ONE και τις άλλες εφαρμογές Zoho με μια συνδρομή που κοστίζει λιγότερο από το 1/10 όλων των άλλων. 

Digital Transformation - Save Money

Τι είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός?

Επειδή ο ψηφιακός μετασχηματισμός μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό για κάθε επιχείρηση, το κάνει πιο δύσκολο να καθοριστεί ένας προσδιορισμός για όλες τις επιχειρήσεις. Παρόλα αυτά , σε γενικές γραμμές, προσδιορίζουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό σαν την ενσωμάτωση ψηφιακής τεχνολογίας σε όλους τους τομείς της κάθε επιχείρησης. Μία διαδικασία που οδηγεί σε βασικές αλλαγές του τρόπου λειτουργίας και της προστιθέμενης αξίας στην εξυπηρέτηση των πελατών. Πέραν αυτών, πρόκειται για μια αλλαγή εταιρικής κουλτούρας που  προκαλεί τις επιχειρήσεις να αναβαθμίζουν συνεχώς τις υπάρχουσες διαδικασίες, να πειραματίζονται συχνά και να είναι έτοιμες και για αποτυχίες. Αυτό μερικές φορές σημαίνει πως θα πρέπει να απομακρυνθούν από μακροχρόνιες παλιές πρακτικές και να αξιοποιήσουν την τεχνολογία ενσωματώνοντας νέους τρόπους δουλειάς ή/και να οραματιστούν νέα μοντέλα εργασίας.

Ποιος είναι ο λόγος για τον ψηφιακό μετασχηματισμό;

Οι πελάτες σας δεν βρίσκονται πια συνεχώς σε ένα γραφείο ή κατάστημα  – είναι έξω και κάνουν δουλειές, δημιουργούν πωλήσεις, ζουν και λειτουργούν παντού. Σας θέλουν κοντά τους, όπου και να βρίσκονται, να μπορείτε να επικοινωνήσετε και να τους εξυπηρετήσετε ανεξαρτήτως τόπου, χρόνου ή ακόμα και γλώσσας. Ο λόγος για τον ψηφιακό μετασχηματισμό είναι το να προσαρμοστείτε σε αυτές τις αλλαγές που προσδοκούν οι πελάτες αλλά και η ψηφιακή μεταμόρφωση της αγοράς. Αυτό μπορείτε να το επιτύχετε ενσωματώνοντας περισσότερη τεχνολογία στις διαδικασίες σας. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι επίσης μια ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με πελάτες μέσω διάφορων καναλιών επικοινωνίας, να ανοίξετε νέες αγορές και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Γιατί αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τον ψηφιακό μετασχηματισμό; 

Μια έρευνα το έτος 2016 έδειξε πως οι 3 βασικοί λόγοι που ανέφεραν οι επιχειρήσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους είναι:
Ευκαιρίες για πωλήσεις σε νέες αγορές
Προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες συνήθειες και επιλογές πελατών
Αυξημένη πίεση από τον ανταγωνισμό
Άλλοι συχνοί λόγοι είναι η προσαρμογή σε νέους κανόνες και νόμους όπως και στάνταρ πιστοποίησης αλλά και οι αλλαγές σε συμπεριφορές και προτιμήσεις των υπαλλήλων. Όλοι αυτοί είναι καλοί λόγοι να επενδύσετε στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Ενισχύονται ακόμα περισσότερο από την πανδημία που έφερε σημαντικές αλλαγές στον τρόπο δουλειάς και τις απαιτήσεις των καταναλωτών. 
Κοινός τόπος για όλες τις επιχειρήσεις παραμένει πάντα η πρόκληση για καλύτερη εμπειρία πελάτη (customer experience CX) στις συναλλαγές του μαζί σας. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι ο τρόπος να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας όπου και αν αυτοί βρίσκονται και να τους προσφέρετε την εξυπηρέτηση που θα τους εκπλήξει ευχάριστα. Με περισσότερες επιλογές e-commerce  από ποτέ , οι επιχειρήσεις χρειάζονται να προσφέρουν μια υψηλού επιπέδου ψηφιακή εμπειρία για να είναι ανταγωνιστικές. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός όμως δεν σταματά στο ηλεκτρονικό εμπόριο αλλά είναι ένα σημαντικό τμήμα του. Η ικανοποίηση των πελατών γενικά μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις σας και ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι ένα σημαντικό εργαλείο προς αυτή την κατεύθυνση.

Από που και πως να ξεκινήσετε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό ;

Πριν ξεκινήσετε να βρίσκετε εργαλεία και νέες ιδέες, χρειάζεται να καταγράψετε την παρούσα κατάσταση των ψηφιακών εργαλείων και διαδικασιών στην επιχείρησή σας. Αυτό είναι αναγκαίο για να βάλετε τις βάσεις για μια επιτυχημένη ψηφιακή μετάβαση της δουλειάς σας. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ξεκάθαρο όραμα και διαδρομή αλλά και να αποφύγετε λάθη που μπορεί να βλάψουν τελικά την εργασία σας. Εμείς θα σας υποστηρίξουμε να δημιουργήσετε αυτό τον οδικό χάρτη και να ξεκαθαρίσετε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα μετά την ολοκλήρωση του ψηφιακού μετασχηματισμού που θα είναι στα μέτρα σας. 
Οι λεπτομέρειες της διαδικασίας ελέγχου και καταγραφής παρούσας κατάστασης διαφέρουν σε κάθε επιχείρηση. 
Ζητήστε μας σήμερα κιόλας μια συνάντηση χωρίς δεσμεύσεις, και εμείς θα σας εξηγήσουμε πόσα μπορείτε να πετύχετε - με εμάς στο πλευρό σας - ανοίγοντας νέους ορίζοντες για την επιχείρησή σας.