Sales Organization

Οργάνωση Πωλήσεων

Οι επιτυχημένοι επαγγελματίες αναγνωρίζονται από την οργάνωση πωλήσεων που εφαρμόζουν

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους περισσότερους επαγγελματίες είναι πως θα εφαρμόσουν όσα ήδη ξέρουν με οργανωμένο και συνεπή τρόπο, έτσι ώστε να φέρουν τα αποτελέσματα που τους ενδιαφέρουν. 
Άρα η οργάνωση πωλήσεων είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία.
Αυτό έχει αποδειχθεί και μέσα από την πείρα μας με τις εκπαιδεύσεις αλλά και το business coaching, σε εκατοντάδες πωλητές και ελεύθερους επαγγελματίες όλων των κατηγοριών και των κλάδων του εμπορίου. Έτσι αποφασίσαμε και δημιουργήσαμε ένα ειδικό software που ξεφεύγει από τα κλασικά πρότυπα και έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην εξεύρεση πελατών, στην οργάνωση του χρόνου, στην συντήρηση του πελατολογίου αλλά και επίτευξη των στόχων.

Τέλος στον χαμένο χρόνο

Βάλτε τέλος στον χαμένο χρόνο για να ψάχνετε στοιχεία, να επικοινωνείτε άσκοπα με συνεργάτες, να περιμένετε να δείτε στον υπολογιστή κάποια αρχεία κλπ. Τώρα μπορείτε να τα έχετε όλα έτοιμα και διαθέσιμα από το κινητό σας όπου και αν είστε.


Πειθαρχία στις πωλήσεις

Προσπαθείτε να βάλετε προτεραιότητες σε αυτά που είναι σημαντικά αλλά δεν τα καταφέρνετε; Μείνετε πάντα στους στόχους σας με βοηθό σας ένα σύστημα που δεν ξεχνά και δεν σας αφήνει να ξεχάσετε και εσείς τι πρέπει να κάνετε.


Νέοι τρόποι εξεύρεσης πελατών

Είναι σημαντικό θέμα για εσάς η συνεχής εξεύρεση πελατών; Αξιοποιήστε τη νέα τεχνολογία και το πελατολόγιό σας για νέες συστάσεις και cross selling. Εξερευνήστε τις δυνατότητες να κάνετε επαφές μέσα από τα social media με επαγγελματικό τρόπο.

Τι μπορείτε να πετύχετε στην εξεύρεση πελατών

Ξέρεις ανα πάσα στιγμή πόσους και ποιους πιθανούς υποψήφιους πελάτες έχεις (με όλα τα στοιχεία τους όπως πηγή, οικ. κατάσταση κλπ.) αλλά και πόσοι σου λείπουν για να έχεις αδιάκοπη ροή.

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους με όλους τους τρόπους (email, τηλέφωνο, social media ) εύκολα και απλά.

Βρίσκεις νέους υποψήφιους  σε συγκεκριμένες αγορές (πχ ιατρούς, δικηγόρους, ηλεκτρολόγους κλπ.) και οργανώνεις την προσέγγισή σου εύκολα (email marketing, social media campaign, κλπ.)

Κρατάς αρχείο με ποιον μίλησες, τι σου είπε, πότε να τον ξαναπάρεις ενώ σου θυμίζει πότε πρέπει να καλέσεις και ποιον δεν κάλεσες ακόμα.

Βρίσκεις την τοποθεσία κάθε υποψήφιου πελάτη εύκολα για να πας στο ραντεβού σου.

Δημιουργείς καλύτερες σχέσεις και προετοιμάζεις την επικοινωνία με υποψήφιους, με ευχές σε γιορτές, γενέθλια κλπ.

Αυξάνεις το κύρος σου και την επιρροή σου με την συχνή και επαγγελματική επικοινωνία που αναπτύσσεις.

Βρίσκεις πελάτες μέσα από τα social media και επικοινωνείς μαζί τους εύκολα παρατηρώντας τα σχόλιά τους και μαθαίνοντας στοιχεία για αυτούς.

Επανέρχεσαι σε παλιούς υποψήφιους πελάτες (που δεν έκλεισες στο παρελθόν). Το κάνεις με ευκολία και έχεις ανά πάσα στιγμή έτοιμη λίστα.

Αξιοποιείς το cross selling αφού ξέρεις ποιοι πελάτες έχουν ελλείψεις  και σε ποιον τομέα.

Ξέρεις από ποιον πελάτη να ζητήσεις συστάσεις αφού έχεις έτοιμο αρχείο με αυτούς που έχουν δώσει, ποιους σου έδωσαν αλλά και αυτούς που δεν έχουν δώσει ακόμα.

Κάνεις εύκολα social media marketing και ανεβάζεις την “εικόνα” σου στα social media.

Δημιουργείς εύκολα τρόπους για να εισάγεις νέους υποψήφιους πελάτες μέσα από την ιστοσελίδα σου ή τα social media αξιοποιώντας το web marketing


Πώς θα βελτιώσετε την εξυπηρέτηση που παρέχετε

Ξέρεις τις ιδιαιτερότητες και την γενική εικόνα καλύψεων κάθε πελάτη με την καλύτερη οργάνωση πωλήσεων που μπορείς να φανταστείς.

Έχεις διαθέσιμα τα ονόματα των συζύγων, παιδιών κλπ. και μπορείς να στείλεις χρόνια πολλά με email με μια κίνηση.

Κρατάς ιστορικό κλήσεων και ραντεβού όπως και σημειώσεις (γραπτές και ηχητικές).

Μαθαίνεις τα νέα του κάθε πελάτη μέσα από τις αναρτήσεις στα social media χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να μπαίνεις σε κάθε σελίδα κάθε πελάτη ή επαφής.

Έχεις καταχωρημένα κατά πελάτη, όλα τα έντυπα που χρειάζεσαι (ταυτότητα, έντυπο αναγκών, εκκαθαριστικό, προσφορά κλπ.).

Αυξάνεις την διατηρησιμότητα των πελατών σου με την συχνή και επαγγελματική επικοινωνία μαζί τους.

Ενημερώνεσαι real time για ποια email ανοίχτηκαν  και μπορείς να επικοινωνήσεις με τους συγκεκριμένους πελάτες εύκολα και άμεσα.

Καταχωρούνται αυτόματα όλα τα τηλεφωνήματα που έκανες και σου έκαναν στο κινητό σου για κάθε επαφή που έχεις καταχωρημένη ή στα social media αξιοποιώντας το web marketing και πολλά άλλα…

​Πωλήσεις σημαίνει οργάνωση
Η επιτυχία δεν έρχεται μόνο με την γνώση των τεχνικών επικοινωνίας 
​αλλά με την συνεχή και συντονισμένη εφαρμογή τους.