ZOHO Campaigns: Αποστολή emails σε παρτίδες (batches)

06.03.24 08:00 Από Angie
Οι σύγχρονοι επαγγελματίες του μάρκετινγκ δεν επιδιώκουν μόνο την αποδοτικότητα στις καμπάνιες email μάρκετινγκ, αλλά και την έξυπνη προσέγγιση. Κατά τη διαμόρφωση μιας καμπάνιας μέσω email, μπορεί να πιστεύετε ότι διαθέτετε όλα τα απαραίτητα συστατικά για την προσέλκυση δυνητικών πελατών - μια εκτεταμένη λίστα αλληλογραφίας, ένα ελκυστικό σχέδιο προτύπου και περιεχόμενο μηνυμάτων που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ωστόσο, μετά την ενεργοποίηση της αποστολής, μπορεί να μην επιτύχετε τις επιδιώξεις σας σε μετατροπές. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό;
Ένας κρίσιμος λόγος είναι η παράβλεψη της σωστής μεθοδολογίας αποστολής της καμπάνιας. Είναι γνωστό ότι δεν θα πρέπει να αποστέλλετε μαζικά την ίδια καμπάνια σε χιλιάδες παραλήπτες με μία μόνο κίνηση. Αν προβείτε σε μια τέτοια ενέργεια, υπάρχει κίνδυνος να χάσετε μέρος των συνδρομητών σας, καθώς το μήνυμά σας δεν θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους. Αυτό επιβαρύνει τον διακομιστή μηνυμάτων σας και ενδεχομένως να επηρεάσει την ορθή παράδοση των email σας. Επιπρόσθετα, θα χάσετε μια πολύτιμη εικόνα για την απόδοση της καμπάνιας σας.
Η έννοια του «έξυπνου» μάρκετινγκ μέσω email αποκτά σημασία εδώ. Με την τμηματοποίηση των λιστών αλληλογραφίας σας βάσει ειδικών κριτηρίων, αποκτάτε βαθύτερη κατανόηση του κοινού σας και μπορείτε να τους στείλετε πιο στοχευμένα μηνύματα. Αυτό σας επιτρέπει να αξιολογήσετε με ακρίβεια τα αποτελέσματα απόδοσης των email σας και να έχετε μια σαφή εικόνα των δεικτών επιδόσεως της καμπάνιας σας σε πραγματικό χρόνο.

Angie

iwant2help