Αύξηση Παραγωγής και Οργάνωσης Χρόνου για Ασφαλιστές και Μάνατζερ με Ψηφιακά Εργαλεία - Δωρεάν Webinar

15.03.24 00:10 Από Angie

Στον σύγχρονο κόσμο των ασφαλίσεων, η προσαρμογή στις νέες τεχνολογίες και η συνεχής εκπαίδευση είναι κλειδιά για την επιτυχία. Για τον λόγο αυτό, είμαστε ενθουσιασμένοι να σας προσκαλέσουμε στο ΔΩΡΕΑΝ Webinar μας, αφιερωμένο στην χρήση του I-Protect για ασφαλιστικούς συμβούλους και μάνατζερ.

Σε αυτό το Webinar, θα εξετάσουμε τις πολυάριθμες δυνατότητες που προσφέρει το I-Protect στους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου. Θα καλύψουμε πώς να χρησιμοποιήσετε όσο πιο αποδοτικότερα την εφαρμογή I-Protect για να βελτιώσετε τη διαχείριση πελατών, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, να βελτιστοποιήσετε την παραγωγικότητα και πολλά άλλα.


Είτε είστε έμπειρος ασφαλιστικός σύμβουλος είτε νέος στον κλάδο, αυτό το Webinar έχει κάτι να προσφέρει σε όλους. Θα αναλύσουμε πρακτικές στρατηγικές και θα παρουσιάσουμε πώς εφαρμογή I-Protect μπορεί να ενσωματωθεί ομαλά στις καθημερινές σας διαδικασίες, βοηθώντας σας να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.


Μην χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στον ασφαλιστικό τομέα.
Εγγραφείτε σήμερα και ενταχθείτε σε μια κοινότητα επαγγελματιών που είναι έτοιμοι να αναβαθμίσουν την ασφαλιστική τους πρακτική.

Πώς να εγγραφείτε

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Μοιραστείτε την πρόσκληση με συναδέλφους και φίλους που θα εκτιμούσαν αυτήν την ευκαιρία. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ και δηλώστε τη συμμετοχή σας.

Angie

iwant2help